Tässä sitä nyt ollaan. Minunkin oli pakko aloittaa oma blogi, kun jo niin pitkään olen muiden neuleglogeja ihaillut. En ikinä uskonut voivani kiinnostua blogeista, ennen kuin huomasin vartissa olleen jutun neuleblogeista ja etenkin www.ullaneule.net :istä. Ullan neulemallien ihanuuteen ihastuessani uskaltauduin parilla varovaisella klikkauksella tekijöiden blogeihin, ja jäin kerrasta koukkuun.Tarkoituksenani on lähinnä pitää itselleni kirjaa tekemistäni töistä, silmukkaluvuista ja pui Nyt olen tässä keräillyt rohkeutta aloittaa oma, ja nyt oli sopiva rako ajassa että ensimmäisen kirjoituksen sain naputeltua. Sivun ulkonäkökysymyksiin perehdyn kun jostain rutistan vielä vähän aikaa lisää.

Tarkoituksenani on lähinnä pitää itselleni kirjaa tekemistäni töistä, silmukkaluvuista ja puikkokoista ja muusta sellaisesta. Muitakin ajatuksia tänne varmasti pääsee livahtamaan, ja kiltit kissaveljeksemme herra Taika ja herra Pulma pääsevät sankaroimaan mahdottomuudellaan. Kissat rakastavat lankoja vähintään yhtä paljon kuin minä!

Eilen sain tämän vuoden ensimmäisen neuleeni valmiiksi. Toissapäivänä pikkuveljeni soitti, että olisi lähdössä perjantaina lappiin laskettelemaan, mutta pelkäsi aivojensa paleltuvan, kun oli mennyt hukkaamaan piponsa. Kaiveli sitten kilttinä siskona jämälangat esiin ja aloin neulomaan, Langat sain pääteltyä juuri kun veli tuli kylään. Kuvankin siitä otin, mutta kuvien lisäämistä tänne pitää vielä hieman harjoitella.

Nyt on puikoilla sukat, ihan vain raidalliset, kun varpaita sattui eilen niin paleltamaan. Mä olen omituisen viehättynyt raidoista, etenkin sukissa. Raidalliset sukat on vaan parhaat. Niitä voisinkin tässä jatkaa, kasveihin keskittyvä oppituntikin alkaa kohta, ja mikä onkaan parempaa tekemistä luennoilla kuin kutominen...