...näin lankahamsterikisan aattona. Ideoita vaikka minkä tekemiseen ja aloittamiseen on ties kuinka paljon, eikä millään jaksaisi odottaa Huomiseen että pääsee kaikkea aloittamaan =)
Toisaalta tässä on vielä äidin huppuhuivi edennyt vasta vähän yli puolen välin, vaikka lupasin itselleni että saan sen tämän kuun loppuun mennessä valmiiksi, kun sitä ei voi laskea langankulutukseen mukaan. Onhan tässä vielä koko päivä ja ilta aikaa, että täytyypä vain koittaa neuloa hurjaa vauhtia.

(edit. öh, olenpa kerrassaan sekaisin päivistä, huomenna vasta on lankahamsterikisan aatto, ja ylihuomenna VASTA pääsen neulomaan paitaa. No, onpa aikaa saada huppuhuivi valmiiksi...)


Ensi kuussa aion aloittaa villapaidan itselleni. Tikrun blogin siniraidallinen ihanuus toi mieleeni että minulla olisi lankoja tehdä jotain tuommoista kanssa. Koska paidan tekeminen täysin ilman ohjetta kuullostaa hieman liian haastavalta, ajattelin jotain tämmöistä (novita 3/2000), samantyylisiä lankojakin kun jonkin verran tuolla arkun uumenissa on.
33542.jpg

Tässä vielä kuva nuista raitasukista ja lapasista. Sukkiin on käytetty vanhempaa seitsemää veljestä, mutta nuo raidalliset lapaset on jo tosiaan muutaman päivän käytön jalkeen kuluneet näköiset. Äh, mistähän sitä keksii jonkun paremmin kestävän langan tuommoisiin perusneuleisiin.
33531.jpg

Kylläpä jalat näyttääkin pieniltä tuosta kuvakulmasta. Tosin kavioni ovatkin huiman suurta kokoa 36, ja kädetkin on samaa minikaliberia... Lapasissa parasta pitkien varsien lisäksi on se, että niitä voi käyttää myös nurinpäin:
33536.jpg

Laura haastoi minutkin "mitä on ylläsi" -meemiin. Ylläni on nuiden keltaraidallisten villasukkien ja vihreäraidallisten polvisukkien lisäksi ruskea vakosamettihame (kirpputorilta), beige puuvillapaita jossa on liukuvärjätyllä ruskealla langalla ketjupistokirjailuja (Kreetalta "kaikki vaatteet 2€-toripöydästä), luonnonvaalea mikrokuitualuspaita (miten ihanan tuntuinen materiaali, saakohan tämän tuntuista lankaa jostain...), sekä mustat pitsipökselit. Rintsikoista en yhtään tykkää, ja onneksi mut on varustettu niin pienellä etumuksella, ettei semmoisia yleensä tarvitse käyttääkään. Korujakin on, vihkisormus, hopeinen sammakko killuu nauhassa kaulalla, ja korvien (yhteensä) kymmenestä reiästä on kuusi varattuina.

Tässä vielä säännöt:
Kerron mitä mulla on päälläni kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa tästä haasteesta ja tästä merkinnästä.
Haastan mukaan Karhunpesän ja sitten tietysti kaikki muut jotka eivät vielä ole paljastaneet kuinka pukeutuvat blogittamista varten ;)