Eilen olimme mieheni kanssa päivän reissulla Turussa. Koska tämä
45726.jpg
on jo siinä vaiheessa, ettei sitä oikein ole kätevä ottaa autoon matkaneuleeksi yhdeksän lankakerän kanssa, aloin neulomaan tämmöisiä:
45725.jpg

Eli kyseessä on auringonlaskulapaset, ohje löytyi Ullasta. Melkein koko menomatka meni noihin kierreraitoihin tuossa lapasen suussa. Tärisevä kyyti ja tarkkuutta vaativa näpräily ei oikein sopinut yhteen. Pieniä ärräpäitä sateli ja vähällä olin luouttaa koko kierteiden teon, mutta armaani kannustuksesta jaksoin kuitenkin. Ja tulihan niistä sitten hienot.

Auringonpaisteesta päätellen nyt alkaisi olla se aika vuodesta että pitäisi miettiä jonkun kivan kesäneuleen aloittamista, että semmoinen kerkeisi kesäkuumiksi valmistumaan. Mihinkään oikein kivaan ohjeeseen en ole vielä törmännyt (paitsi ehkä tämä, on vain ehkä liian paljastava), ja muutenkin kaikki muhkeat villapaidat, suloiset villasukat, hassut pipot ja lämpimät lapaset houkuttelevat enemmän. Tai mikäs minua estää valmistautumasta syksyyn ja joululahjoihin koko kevään ja kesän, jos ei mieluista neulottavaa löydy. Tai niin, on minulla eräs iät ja ajat sitten keskeneräiseksi jäänyt "ihan kiva" kesäpusero tuolla jossain, sen voisi tehdä valmiiksi. Tai purkaa. Muutenkin noihin UFOihin pitää paneutua joskus. Ehkä. Joskus. Monesta vaan ei vielä(kään) tiedä että joutaako purkuun vai mahtaako joskus valmistua.

Kissamme ovat varsinaisia ninjakissoja. Tiukat kurvit ja käännökset sujuu seinän kautta (neljä tassua seinään ja siitä ponkaisu uuteen suuntaan), kuperkeikat on harjoiteltu, eikä kirjahyllyn päälle tai hattuhyllyyn pääseminen ole ongelma. Tässä Pulman taidonnäytteitä.
45727.jpg45729.jpg45728.jpg