Tässä kuussa on todellakin tullut purettua enemmän kuin neulottua. Sukkia sain valmiiksi vain yhden kappaleen, tosin sille pari on jo puolivälissä terää valmiina. Työpaikalla taisto tippuneita lehtiä vastaan uuvuttaa voimat niin ettei mikään tunnu innostavan kotona. Haravointi ja lehtipuhaltimen käyttö monta tuntia päivässä jumittaa selän ja käsivarret niin ettei puikkot jaksa pysyä käsissä, haluaa vaan saunan lämmössä helliä kipeitä lihaksia ja könytä peiton alla kirjan kanssa.

Tässä niitä surkeita sukkeloita, surkeassa kuvassa:
242760.jpg

Sopivan synkkä taustakin. Valmista harmaaraidallista sukkaa purettiin kolmasti aloituksesta ja myös kolmasti varpaista. Ne on tulossa armaalleni. Vauvan sukka koki jotain ongelmia kantapäässä raidoittumisensa kanssa, ja se jäi hautomaan parempia onnistumisen aikoja. Etualan oranssit sukat oli tulossa minulle, mutta en pidäkään niistä enää niin paljoa, ne ehkä voi mennä pukinkonttiin. Minua vain vähän mietityttää antaa lahjaksi jotain semmoista, mihin ei itse ole täysin tyytyväinen. Kuvan taka-alalla näkyvä puhkipalanut oranssi-vihreä sukka on jo purkiintunut, huonosti lankaan valitun mallin vuoksi. Ja tuo vihreä alku, se on jo toinen yritelmä samaa mallia, ensin luulin tehneeni liian vähän silmukoita, purin ja yritin uudestaan, kunnes nyt tiedän niitä olevan aivan liikaa. *purkamisääniä* *pientä sadattelua ja jupinaa*

Edellisen postauksen huivin sain hienosti pingoitettua kaiken pingoitustieteen taiteen ja sääntöjen mukaisesti , mutta päivät olivat niin sateisia, pimeitä ja harmaita etten siitä heti saanut otettua kuvaa oikoisena. Nyt se on mennyt takaisin kokoon ja kurttuun kun olen sitä ahkerasti käyttänyt. Käykö teille muille samoin, vai teinkö vain jotain väärin?

Loppuun vielä kuva edes jotenkin onnistuneista sukista, valmistuneet jo joskus helmikuussa mutta jääneet kuvaamatta. Tai siis kuva sukasta, koska toinen oli jossain karkuteillä, toivottavasti pesukoneen sukkahirviö ei ole sitä kokonaan syönyt. Luulisin kyllä meidän pesukoneen mörön erikoistuneen vain mustiin sukkiin.

242759.jpg