Kävimme eilen miehen kanssa ihmettelemässä kansainvälisiä jääveistoskilpailuja Korkeasaaressa ja vähän eläimiä siinä ohessa. Korkeasaaresta täytyy kyllä sanoa että siellä on eläimillä paremmat olot kuin monissa maissa eläintarhoissa, tai jopa monilla lemmikeillä. Veistokset olivat sangen mahtavia, etenkin 4-henkisen virolaisjoukkueen tekemä "Kolmen karhun sängyt" oli hulvaton. Mongoliasta kotoisin olevan voittajajoukkueen mielettömän hieno vuorikauris-teos oli kokonaan veistetty perinteisin käsityöstövälinein, muilla joukkueilla oli käytössään mm. moottorisahoja ja silitysrautoja.

Yksi vuorikauris voittajateoksesta
30287.jpg

Kiinan joukkueen harjoitustyö
30286.jpg

Korkeasaaressa käynnin jälkeen oli vuorossa äänestäminen. Äänestämässä täytyy ehdottomasti käydä virallisena päivänä, kerran olen postissa ennakkoon ääneni antanut, eikä siinä ollut minkäänlaista tunnelmaa.

Loppuilta menikin sitten blogin ulkonäköseikkoihin tutustuessa, eikä puikkojen kilisyttäminelle jäänyt aikaa. Oikeat värit kun vielä löytäisin... Ja huomasin ettei tämä näytä kovin hyvältä isommilla resoluutioilla, kun minimonitorini on asemoitu 800 x 600 tarkkuuteen. Raitasukkani sentään edistyi kantapään yli tänään tunnilla. Opettaja kommentoioi sukkaa Nalle Puh -sukaksi Melko hyvin, sillä minulla oli mehiläiset mielessä lankoja valitessani.